≫ 

Svi živimo za takve trenutke, glavni teren i Federer sa druge strane mreže: Krajinović veruje u sebe

Srpski teniser već u drugom kolu naleće na jednog od favorita za osvajanje turnira

  • 0

Srpski teniser Filip Krajinović pridružio se Novaku Đokoviću i Dušanu Lajoviću u drugom kolu Australijan opena, ali je za razliku od njih tamo otišao posle velike drame protiv Kventina Halisa! Filip je vodio sa 2:0 u setovima, a na kraju je morao da se bori u petom setu za prolaz.

U drugom kolu, u sredu oko 10.30 po srednjoevropskom vremenu Krajinović će igrati sa Rodžerom Federerom.

- Svi mi treniramo za takve trenutke – Rod Lejver Arena večernji termin protiv Federera, tako da će sigurno biti adrenalina. Uradio sam sve što je do mene, ceo tim se pobrinuo da se što bolje oporavim.

Rodžer Federer

Foto: Tanjug/AP

- Sutra je novi dan, videću kako ću se osećati kada se budem probudio, biće to veliko iskustvo za mene“ - kaže Krajinović.

Do sada su se Srbin i Švajcarac sastali tri puta, svaki put je Federer slavio – u Indijan Velsu i Bazelu 2018, kao i u Majamiju prošle godine.

- Naleteo sam na njega svaki put kada sam bio u dobroj formi. Biće teško, četvrti put igramo i znači da imam neko iskustvo. Neću ići na duge razmene, to je sigurno, biću što agresivniji. On nema mnogo slabih tačaka, biću koncentrisan na sebe, da dobro serviram i da na prvu kraću loptu idem napred - rekao je Krajinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA