Kecmanović: Žao mi je što nisam iskoristio šanse

Mladi srpski teniser nije uspeo da pobedi slabije rangiranog tenisera iz Italije

  • 2

Srpski teniser Miomir Kecmanović (#54) bio je favorit, ali je poražen na startu Australijan opena od Andreasa Sepija (#85) sa 3:0 u setovima (6:4,6:4, 7:6)

Kecmanović je odigrao slabije prva dva seta, u prvom se držao u igri do osmog gema 4:4, ali je onda dozvolio brejk rivalu i uzimanje seta. Za razliku od prvog u drugom je Sepi brejknuo Miomira već u šestom gemu za 4:2, a kasnije je lagano priveo set kraju sa 6:4.

U trećem setu je viđena veća borba, a naš teniser je uspeo da stigne do 6:6 i taj brejka i prilike da osvoji set, ali je u nastavku potpuno pao i Italijan je vrlo brzo stigao do 6:3 i meč lopte koju je odmah iskoristio za pobedu.

Indian Wells Tennis Mark J. Terrill

- Stvarno je bilo teško da se igra sa njim. Dobro je odigrao i krivo mi je što nisam iskoristio šanse, pre svega mislim da sam ih imao u trećem setu. Nisam uspeo, to mi je palo najteže", izjavio je Kecmanović.

- Nisam očekivao da će baš tako da igra. Bio je čvrst i solidan od pozadi, nisam nikako mogao da ga probijem, nije mnogo ni grešio ni davao. Bilo je teško pronaći način kako da dobijem meč. Nezgodno igra, nekako, mislim da sam više promašivao baš kada sam imao priliku nešto da napravim.

- Da sam bio mirniji i da sam bitnije poene uspeo da dobijem, možda sam mogao da ga dobijem. Bukvalno, nije ništa poklanjao. Svaki poen je bio tu, držao je i ritam, bilo je teško doći do nekog poena - rekao je Kecmanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    21. januar 2020 | 15:35

    Eto na sta ce nam liciti tenis kad Nole ode...svi ce ispadati u 1.kolu...

  • CHE

    21. januar 2020 | 19:49

    Marori Sepi ga odvalio od zivota...Decko gde ti je mladost i adrenalin?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA