≫ 

Novak ponovo mora "preko" Japanca: Evo kada Đoković izlazi na teren protiv Nišioke

Srpski teniser igra 3. meč na Rod Lejver Areni

  • 3
Novak Đoković, Jan Lenard Štruf Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odigrao je skoro savršen meč protiv Tacume Ita u 2. kolu Australijan Opena i slavio sa 6:1, 6:4, 6:2, pa će u narednoj rundi, ovog petka, igrati protiv još jednog Japanca, Jošihita Nišioke. 

Duel 3. kola između Srbina i Japanca biće 3. na programu na Rod Lejver Areni i njemu prethode dueli u ženskoj konkurenciji. Tako je očekivano da Novak izađe na teren oko 4 sata po srednjeevropskom vremenu. Ovo će biti drugi susret dvojice tenisera pošto je  jedini dosadašnji meč odigran prošle godine na finalnom turniru Dejvis kupa, kada je slavio Novak.

Od preostalih srpskih tenisera, Dušan Lajović igraće protiv Dijega Švarcmana prvi meč na Margaret Kort Areni, a on će izaći na teren oko 1 sat po našem vremenu. Argentinac u međusobnim duelima vodi sa 2:1.

U petak se još sastaju Cicipas i Raonić, Milman igra protiv Federer, a Čilić će prolaz dalje potražiti preko Bautista-Aguta.

Video: Novak prasnuo u smeh čim je čuo glas i pitanje poznatog novinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA