≫ 

Lajoviću sudija hladnokrvno poništio as na set loptu: Pogledajte kako je Duci brutalno pokraden

Srbinu oduzet čist poen

  • 8
Dušan Lajović Foto: Tanjug-AP

Dijego Švarcman je eliminsiao Dušana Lajovića sa Australijen opena (6:2, 6.3. 7:6), ali je njihov okršaj u Melburnu bio kontroverzan, pošto je sudija u stolici bukvalno ukrao poen srpskom teniseru koji je mogao da ga vrati u meč.

Sporni detalj se dogodio u trećem setu i to kod set lopte za Lajovića u taj-brejku na svoj servis. Srbin je odservirao viner koji je linijski sudija označio kao aut, posle čega je Dušan zatražio čelendž.

"Oko sokolovo" je pokazalo da je loptica bila dobra i većina gledalaca je očekivala da poen bude dodeljen Lajoviću i da set bude gotov, međutim sudija u stolici je odlučio drugačije.

Obrazloženje je da je uzvik linijskog sudije došao pravovremeno i da je on uticao na ritern Argentinca, pa ga je potencijalno omeo da lopticu vrati u teren, sa čime se mnogi ne slažu na društvenim mrežama.

Švarcman je potom spasio još jednu set loptu i na kraju osvojio set, samim tim i dobio meč, ali to ne menja činjenicu da je Lajoviću ukraden treći set.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    24. januar 2020 | 09:09

    Kao mala zemlja, a velika sportska nacija mi smo trn u oku svima. Tako su nam u vaterpolu protiv spanaca dosudili nepostojeci faul u napadu 25 sek pre kraja.

  • Dragan

    24. januar 2020 | 11:32

    Pa da niko nije gledao mec, stvarno strasno sta su nam uradili...

  • Dragan

    24. januar 2020 | 11:27

    Da, to je glavni uzrok u ovako bas tesnom i neizvesnom mecu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA