≫ 

Mirkina leva ruka "teška" milion evra: Sat, drago kamenje i dragulji zasijali u Federerovom boksu

Oštrom oku nisu promakle dragocenosti na ruci Rodžerove supruge

  • 28
Mirka Federer Foto: AP/Tanjug

Supruga najtrofejnijeg Gren slem tenisera Rodžera Federera, Mirka, "kao na iglama" ispratila je triler pobedu Švajcarca nad Milmanom za prolaz u treće kolo Australijan Opena. Uz mnogo muke i prolivenog znoja, tek nakon pet setova, i nakon taj-brejka u setu odluke, Federer je uspeo da slomi otpor Australijanca, razgali tribine i prekine veliku tenziju kod svoje lepše polovine.

Pogledi mnogih bili su usmereni na Mirku upravo u trenucima najveće emotivne bure, često prekrivajući lice pratila je titansku borbu, a baš tada su mnogima za oko zapale dragocenosti koje su joj se presijavale na ruci.

Sitni, ali i te kako upadljivi detalji, u pitanju su prsten i sat - čija je vrednost zbirno blizu milion evra!

Ko se seća, o prstenu smo već pisali, nosila ga je i na Vimbldonu, privukla je i tada pažnju, a jedan švajcarski draguljar za tamošnje medije procenio je da vredi najmanje pola miliona evra, a možda čak i duplo više.

- Prsten je ekskluzivan.Procena je da takav dijamant vredi preko pola miliona franaka. Ne bih bio iznenađen i da vredi čitav milion. U svakom slučaju, u pitanju je raritetan komad, pogotovo u toj čistoći dijamanti su veoma retki - rekao je Lazar Seblar, vlasnik jedne zlatare u Cirihu. 

Mirka Federer Foto: Guliver/Quinn Rooney/Getty Images

Ipak, sat "Roleks" je definitivno bio najupečatljiviji detalj u njenoj kombinaciji, i ne čudi, pošto je u pitanju veoma redak model koji se može naći po ceni od 160.000 do 200.000 franaka!

U pitanju je model "Rolex Daytona Rainbow -  116599RBOW (belo zlato)" koji je tako nazvan zbog šarenog kružnog prstena pričvršćenog oko samog sata. Jasno je vidljiv, sastoji se od niza dragog kamenja i baš kao kod duge, prelivaju se boje što ga čini posebno primamljivim za nežniji pol.

Sve najnovije informacije sa prvog Gren slema sezone pratite u našem specijalu o Australijan openu

Video: Dara Bubamara dobila od bivšeg sat koji vredi kao stan u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. januar 2020 | 18:18

    Ako je ta ruka nahranila bar jedno siromasno dete onda ona vredi i vise od milion,takva ruka onda vredi postovanja ako je samo sa tim nahranila svoj ego to je bezvredna skalamerija na ruci bez i kakve vrednosti

  • Za @Miroslava

    24. januar 2020 | 20:48

    Postoji razlika izmedju toga da se neko eksponira i izmedju toga da mediji pisu o tome. Sta bi rekao kada bi mediji pisali o AP satu od Novakovog tate koji kosta oko 50 000€? Sta bi bilo kada bi pisali o Novakovoj jahti od ko zna koliko i o Bentliju od 200 000€? Novak je jako bogat covek i veruj mi da ima i on mnogo luksuznih stvari tipicnih za takve bogatase. I ja u tome ne vidim nista lose. Znamo odakle im pare i oni su to zasluzili. I on i Federer i svaki sportista. Mnogo je tu odricanja i svega ulozeno tako da i treba da imaju.

  • Mbozić

    24. januar 2020 | 18:22

    Džabe, dama se ne postaje. Dama se rađa. Pogledajte bolje oblik ruku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA