≫ 

Cicipas u dublu sa duplo starijim Zimonjićem napada Roterdam!

To bi trebalo da bude ozbiljan par

  • 0

Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije Nenad Zimonjić i grčki teniser Stefanos Cicipas prijavili su se da igraju dublove na turniru u Roterdamu.

Ovu informaciju je preneo Mihal Samulski, pa bi u Holandiji trebalo da vidimo na terenu 21-godišnjeg Grka i 43-godišnjeg Srbina rame uz rame.

Njih dvojica nikad ranije nisu igrali u paru na turnirima, pa će im tvrda podloga i dvoranski uslovi Roterdama biti totalna novina.

Cicipas je dublove do sada igrao tek povremeno, pošto se potpuno posvetio singl karijeri. Osvojio je četiri titule u toj konkurenciji, na trofej u dublu i dalje čeka.

S druge strane, Zimonjić je u ovoj konkurenciji osvojio čak 54 titule, uključujući i tri sa Gren slemova u dublu i pet u miks dublu.

"Ziki" ove sezone još uvek nije igrao dubl sa nekim od igrača, ali je kao selektor vodio ekipu do osvajanja ATP Kupa u Brizbejnu i Sidneju početkom godine. Turnir u Roterdamu je na programu u februaru, od osmog do šesnaestog.

Video: Zimonjić plakao, Nole i Janko slomljeni: Najtužniji prizor zlatne generacije srpskog tenisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA