≫ 

"Rod Lejver" i vrućina za Novaka u Melburnu: Evo kada Đoković igra protiv Švarcmana

Novak igra treći meč sedmog dana turnira

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena, gde će igrati protiv Dijega Švarcmana, i to, ponovo, na glavnoj Rod Lejver Areni. .

Tako će Srbin i treći put u nizu na turniru igrati na glavnom terenu protiv Švarcmana u terminu, najranije, od 4 sata. Njihov meč je poslednji u dnevnom terminu, posledublova i duela Marije Sakari i Petre Kvitove. Eventualni problem za tenisere bio mogao da bude taj što je susret zakazan za 14 sati po lokalnom vremenu, što znači, po najvećoj vrućini.

U večernjem terminu, na istom mestu irgaju Ešli Barti protiv Alison Risk, odnosno Maron Fučovič protiv Rodžera Federera.

Video: Novak progovorio o čuvenoj velikoj trojci i njihovom rivalstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    25. januar 2020 | 10:50

    Federer povlašćen, igra zadnji,noćni termin...a Đoković rekorder u Melburnu i aktuelni šampion Melburna igra opet po najvećoj vrućini, šta je iscrpljujuće i uzima mnogo energije u dve sedmice turnira... To se oseti u finalu, dosta puta odlučujući faktor, premor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA