≫ 

Nole o teniskoj karijeri sina: Žena kaže da mu je rano, a on već zna za Rodžera i Rafu!

Đoković ne skida osmeh sa lica u Melburnu

  • 11

Novak Đoković na vrhuncu je igara i raspoloženja na Australijan Openu, pobedio je i Dijega Švarcmana, pa će u četvrtfinalu igrati protiv Miloša Raonića.

Nole je deklasirao Argentinca, a posle meča, u intervjuu na terenu postavljeno mu je pitanje i o teniskim afinitetima sina Stefana.

- Ne znam, prvo sam otac, ne mogu stvarno da stavim sebe u ulogu trenera. Gledajte, dajem mu sve vreme i prostor ovog sveta, želim da on i ćerka pokažu iskrenu strast prema tome da uzmu reket i lopticu i da je udaraju. Da izađu na teren, vežbaju na zidu. Bio vih više nego srećan da ih podržim u tenisu i karijeri, ali još je prerano da se priča o tome... Tako kaže moja supruga - našalio se Novak, dodavši da Stefan uživa u sportu.

- Pa, lepo je u tenisu imati ovakvu relaciju sa sinom. On želi da igra sa mnom. Znate kako je u odnosu otac - sin, drugačije je malo i očigledno je da je okružen tenisom mnogo, kada putuje sa mnom, ali i na TV-u, zna za Rodžera, zna za Rafu, zna još nekoliko momaka i omiljeni udarac mu je forhend. Pokušavam da ga malo okrenem bekhendu, a on mi kaže da je rođen sa bekhendom.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. januar 2020 | 08:51

    Narod kaze ,,Nepada daleko iver od klade,,sva je verovatnoca da ce i njegova deca mozda biti sportitisti i to uspesni ako ne to bice sigurno uspesni u svom izboru zanimanja sutra,jer je zajednicki gen deci, gen uspeha!!!

  • 534

    26. januar 2020 | 11:56

    Šampion se radja. I Noletova braća imaju iste gene pa ništa uradili nisu. Neka dete ima normalno detinstvo pa će se pokazati afiniteti kasnije. Ništa mi ne bi smetalo da Noletov Stefan bude prvak u Formuli 1 ili novi Tesla.

  • Milan

    26. januar 2020 | 10:56

    Šampionski geni. Neka bude jednog dana u pola kao Novak i dobro je. 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA