≫ 

Miloše, spreman sam za tvoje projektile: Novak poslao poruku Raoniću pred četvrtfinale

Moraće Nole dosta da se potrudi kako bi ukrotio servis Raonića

  • 2

Novak Đoković pobedio je Dijega Švarcmana u osmini finala Australijan Opena, pa će mu naredna prepreka na putu do osme titule biti Miloš Raonić.

Bio je sjajan Švarcman tokom ovog turnira, ali ga je Novak deklasirao, sada 2. igrač sveta ima zadatak da ukroti i Miloša Raonića.

Kanađanin je bio ubedljiv protiv Marina Čilića, razorni servisi su potpuno dotukli Hrvata, pa će Novak morati dobro da se pomuči.

  - Bio sam fokusiran očigledno, 4. je kolo Gren slema, a Dijego je igrač visokog kvaliteta. Igrao je strašno na ovom turniru u prva 3 kola. Nije izgubio ni set, igrao je veoma dobro. I znao sam, ako mu dam vremena, napraviće mi mnogo štete. On je jedan od najbržih igrača na svetu i probao sam da miksujem, da ga mamim na mrežu nekoliko puta slajsom, uspevalo mi je.

Naredni rival je drugačiji, Švarcman visinu od 170cm anulira drugim kvalitetima, Raonić sa 196cm ima dosta fizičkih aduta u igri.

- Biće to drugačiji susret od današnjeg. Miloš je jedan od najviših i fizički najjačih momaka na Turu, strašno servira, biću spreman i za projektile sa njegove strane mreže. Znate, igrao sam već sa njim ovde pre pet godina u četvrtfinalu, sećam se veoma dobro toga. Drugačije je igrati po danu i u večernjem terminu, sve zavisi od toga, ali ključno će biti i kako ću riternirati i koliko ću imati sigurnosti u svoj servis. Kada neko servira kao on, to vam nabacuje veliki pritisak. Ali raduje me da vidim da je zdrav i igra na visokom nivou opet. Znamo se godinama, dobri smo prijatelji, govorimo istim jezikom. Lepo je videti ga u četvrtfinalu.

Video: Novak Đoković: Sin Stefan zna za Rodžera i Rafu, supruga kaže da mu je rano za tenis

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    26. januar 2020 | 13:55

    Samo gazi Nile do nove titule, mnogi su uz tebe. Ti i Monika Seles ste u mojoj dusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA