≫ 

Fonjini cepao majicu od besa, Tenis Sandgren ga slomio za četvrtfinale Australijan Opena!

Veliki podvig Sandgrena

  • 0
Tenis Sandgren Foto: Tanjug/AP

Amerikanac Tenis Sandgren izbacio je Fabija Fonjinija sa Australijan Opena u osmini finala, pobedom od 7:6 (5), 7:5, 6:7 (2), 6:4!

Videli smo novo tenisko čudo u Australiji, 12. igrač sveta poražen je iako je probudio svojim navijačima nadu da može do preokreta, kojima je vičan.

Ipak, posle skoro tri i po sata borbe, 100. teniser sveta je došao do podviga, čak je i taj poslednji set najkraće trajao, 42 minuta.

Prvi je trajao punih sat vremena, a posle ovog meča, Sandgrenu preostaje da uživa u uspehu i spremi se za četvrtfinale gledajući Fučovič - Federer.

Skauting će napraviti u ovom meču, ima priliku da prevaziđe rekord karijere, jer je četvrtfinale Australijan Opena igrao 2018.

Šljaka mu ne prija, igrao je samo prvu rundu Rolan Garosa, na Vimbldonu je prošle godine došao do 4. runde, na US Openu je igrao treće kolo.

Fonjini je potvrdio da je temperamentan, posle gubitka prvog gema drugog seta, pocepao je majicu i za to je kažnjen, ali nije previše mario. Obukao je novu i sačekao pomoć jer mu je bio potreban lekarski tajm-aut.

Video: Novak Đoković: Spreman sam za projektile Miloša Raonića

Lacio 14 kola nije poražen, a u poslednjih 11 je nizao samo pobede u Seriji A. Kakva serija! I kakva forma pred današnji (18.00) veliki rimski derbi protiv Rome koja je formalni domaćin na Olimpiku. Pomenuta serija stavlja Lacio u ulogu favorita s kvotom 2,55, na Romu je kvota 2,70, a na iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Lacio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA