≫ 

Neće vam biti jasno šta je Nole izveo: Pokazao je magični trik sa reketom, i to uz fudbalski potez!

Majstor tenisa!

  • 7

Video: Novak Đoković izveo nemoguć trik sa reketom

Novak Đoković između mečeva Australijan Opena na vrhunski način koristi slobodno vreme.

Nekoliko puta je objavljivao dogodovštine sa treninga i sa pauze, a pred meč sa Dijegom Švarcmanom, bavio se akrobatskim trikovima sa reketom.

U tome je sarađivao sa Stefanom Bojićem, talentovanim teniskim fristajlerom, koji je mnoge trikove doveo do savršenstva.

Novak je pokušao da mu parira u tome i uspeo je, što potvrđuje majstorski trik sa reketom, čemu je dodao i malo fudbalskih veština. U jednom trenutku, nećete možda ni primetiti kako je lagano zarolao lopticu oko reketa i to će vas naterati da više puta pogledate snimak kako biste dobro uočili kako je sve izveo.

Uživajte u snimku na vrhu teksta.

Video: Novak Đoković: Sin Stefan zna za Rodžera i Rafu, supruga kaže da mu je rano za tenis

Prethodnih godina ovo je bila borba za titulu koju je uvek dobijao Juventus, ali večeras (20.45) Napoli čeka Staru damu sa 11. mesta na tabeli i verovatno Napolitanci žele da se ova košmarna sezona što pre završi. Kvota na Juve je 2,10, a ako i pored svega verujete u domaćina, kec je 3,60, dok je iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Juventus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA