≫ 

Novak u poslednjem intervjuu veličao Brajanta: Kobi dobio predivnu poruku, nije znao da je poslednja

Novak i Kobi su bili veliki prijatelji i među njima je vladalo divljenje i uzajamno poštovanje

  • 8

Video: Komentatori Arene sport skoro u suzama, pred meč Nikole Jokića saznali za smrt Kobija Brajanta

Legendarni Kobi Brajant, koji je poginuo u padu helikoptea u svojoj četrdesetprvoj godini, izuzetno je cenio najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a njihovo prijateljstvo je bilo uzajamno, što je još jednom ove subote potvrdio Novak i na Australijan openu. 

Tako je, neposredno pre Brajantove smrti, Novak poslao poruku svom velikom prijatelju, za kojim sada i cela Srbija tuguje. 

- Kobi je bio jedan od mojih mentora. Imao sam nekoliko telefonskih razgovora sa njim, i naravno kada smo se viđali uživo tokom nekoliko proteklih godina. Kada sam imao povredu lakta i kada sam se borio sa povredom, mentalno i emotivno, i kada sam morao da se nosim sa svim različitim stvarima koje su mi se dešavale, kao i sa padom na rang listi, morao sam da se podignem, a on je bio jedan od onih koji su bili tu za mene i dali mi zaista korisne savete. Pokazao mi je kako da verujem u sebe i proces povratka.

 

- Zaista sam mu zahvalan što je bio tu za mene, što me je podržavao. Volim Kobija, ko ga ne voli?On je neverovatan momak i jedan od najboljih košarkaša i atleta svih vremena.

 

Da podsetimo, Kobi Brajant je oduševio srpske navijače i ljubitelje Novaka Đokovića i na poslednjem US Openu, gde je bio specijalni gost u studiju, a na pitanje voditeljke koje je glasilo "Rafa, Rodžer ili Novak", Kobi je odgovorio:

Oni su sveto trojstvo tenisa, ali Novak je moj čovek - bez razmišljanja je rekao petostruki NBA šampion.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aqua

    27. januar 2020 | 00:01

    Kobi vreme je da i bog vidi tvoju magiju,pocivaj u miru legendo!!!

  • Toma

    27. januar 2020 | 00:07

    Kombiju neka je vecina slava i hvala, za sve sto je podario u svom zivotu za sport u opste, posebno kosarci. Neka pociva u Bozjem miru, a ostatku porodice srecan i dug zivot. Zivot ima dve strane medalje, jedna je da se pomtiimo po dibroti. Tu dobrotu imao je slavni planetarni Kobi. Voleo je sve srcem, posebnu emotivnost za srpske sportiste. A, izuzetno je cenio nasu legendu tenisa Novaka. Zato i nas srpski narod sa velikim pijetetom i bolom u dusi se oprasta od kosarkaskog diva. Amin.

  • Zlatibor

    27. januar 2020 | 08:40

    Ja sam starija ,ali znam za njega Bio je veliki sportista ali i dobar covek .Voleo je nase sportiste,to ti govori o njemu .Znaci umeo je da ceni nesto sto vredi . Pocivaj u miru ,LEGENDO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA