≫ 

Novak utučen zbog Kobija i na konferenciji: Srce mi je potpuno slomljeno, izvinite

Još jedna emotivna reakcija teniskog šampiona

  • 8

Veliki Novak Đoković je teško podneo odlazak velikog Kobija Brajanta. Već po završetku okršaja četvrtfinala Australijan opena protiv Miloša Raonića Srbin nije mogao da sakrije suze zbog pogibije legende svetske košarke, a podjednako emotivno govorio je o njemu i na konferenciji za medije.

Naravno, novinare je zanimalo još malo da čuju kakav su odnos imali Kobi i Nole, a Srbin ponovo nije mogao da suzdrži suze.

- Ovo je nešto potpuno neočekivano, šok za sve nas. Mislim... On je imao 40 godina. Koristio je helikopter koji je bio njegov, koristio ga je mnogo puta, za treninge, biznis sastnake, sve što mu je trebalo u krugu od 200 kilometara oko Los Anđelesa. Nije ga retko koristio. Zaista je tužno. Njegova ćerka je bila 13 godina stara... Ne znam šta da kažem, iskreno, izvinite, potpuno mi je srce slomljeno... - rekao je teniski šampion.

Pogledajte Đokovićevu reakciju na pitanje o Kobiju Brajantu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. januar 2020 | 18:15

    I nema žalosti za dobrom kojega je neko lišen dok ga još nije okusio, nego za onim na što se neko navikne pa mu se oduzme.Novak se navikao na svog prijatelja i tesko mu pada sto nece osesetiti vise pravi prijateljski zagraljaj i prijateljski razgovor u kome su obojica uzivali negledajuci ni vreme i mesto

  • 24 da se povuce!!!

    28. januar 2020 | 18:08

    Svima nam je zao ali ovaj kao da mu je rodjeni brat ...velika tuga za ceo svet

  • danvla

    28. januar 2020 | 19:45

    Kako mrzim ovo foliranje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA