Kladionice izbacile kvote za meč Novaka i Rodžera: Federer nikad u karijeri nije ovo doživeo!

Srpski teniser je apsolutni favorit

  • 16
Novak Đoković, Rodžer Federer Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP

Kladionice su objavile kvote za polufinalni duel Novaka Đokovića i Rodžera Federera, one su šokirale teniski svet! Naime, u jubularnom 50. meču Novaka i Rodžera, srpski teniser je proglašen apsolutnim favoritom i nikada tokom karijere kvota na njega protiv Švajcarca nije bila ovako mala.

Kladionica Meridian za pobedu Đokovića nudi kvotu 1.12, dok je kvota na pobedu Federera čak 6!

Razlog za ovako nešto sigurno je i dominacija koju je Novak pokazao u pet dosadašnjih mečeva u Melburnu, koje je dominantno dobio protiv svih rivala.

Ali, i slabost koju je Federer pokazao tokom mečeva sa Milmanom i Sandgrenom, gde je igrao pet setova i bio na korak od eliminacije, a imao je i problema sa bolovima tokom igre, pa mnogi nisu sigurni da li će biti u stanju da zaigra na najvišem nivou.

Pored osnovnih kvota na pobedu, nude se i druge, za broj odigranih gemova, tačan rezultat u setovima i slično. Tako je primera radi kvota da će Novak pobediti u tri seta 1.88, dok se pobeda Federera istim rezultatom naplaćuje čak 20!

Pogledajte sve kvote kladionice Meridian za meč Đokovića i Federera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    29. januar 2020 | 10:22

    Ponizavanje Federera. Mislim da nije bas toliki autsajder. Svasta moze da se dogodi u toku meča

  • Zarko

    29. januar 2020 | 13:15

    Ako uspe Federer da mu uzme samo jedan set bice to uspeh za Federera. Ali posto je jedva stigao do Polufinala sve osmi pobede Djokovica bice najveca senzacija u istoriji Tenisa. Ja mislim da ce u ovom mecu Nole da ponizi Federera toliko da ce ovaj posle toga odmah da ide u Penziju i da gleda preko TV-a kako Nole osvaja Gren Slemove vise od njega

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🎾🎾🎾

    29. januar 2020 | 12:08

    Неприродно мала квота. Плашим се кладионице...ако све буде како треба, послаће га Ноле у историју, коначно овог надувенка...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA