≫ 

Prženje u Australiji, pa hlađenje na Alpima: Novak pronašao oazu posle osvajanja Melburna

Predah je sve što treba Noletu u ovom trenutku

  • 6
novak đoković Foto: instagram/Slađan Stanković

Još jedan januar za nezaborav je iza Novaka Đokovića, još jedan trofej Australijen opena je stigao u riznicu, a to takođe znači samo jedno - odmor!

Zaslužio je naš as predah posle nadljudskih napora po australijskom suncu u borbi sa visokim temperaturama i rivalima željnih da ga skinu sa trona. Sve prepreke je preskakao Nole, kao od šale došao do finala, gde je pokazao klasu i potukoa nadošlu zvezdu Dominika Tima.

Ovih dana, daleko od vrele Australije, Nole sebi daje oduška, a destinacija je Italija. Pojavio se Srbin najpre na San Remu gde je stigao i da zapeva, a ono pravo usledilo je posle toga: odmor u Val Gardeni!

Tamo Novak "puni baterije" za nastavak sezone, uživa u zimskoj idili za promenu, uz poglede znatiželjnika koji su ga "saletali" gde god se pojavio, pa nam tako stiže "fotka" srpskog fana koji je imao sreće da uradi "selfi" sa najboljim teniserom današnjice.

- Jedan jedini, najbolji na svetu! Lep je osećaj ćestitati mu uživo - napisao je Novakov fan koji je tako nehotice otkrio Novakovu lokaciju u danima odmora...

novak đoković Foto: instagram/slađan stanković

Video: Đoković otpevao pesmu Erosa Ramacotija na Sanremu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. februar 2020 | 00:01

    Zasluzeni odmor,iskljuci se od svega i odmaraj sa svojim najmilijim

  • Aca BJ

    9. februar 2020 | 07:28

    Svaka čast, a imali su Đokovići tek 10 maraka i bombe su im padale na glavu. Otišao je na Alpe, al' Avala mu je u mislima.

  • 😊😊

    9. februar 2020 | 11:02

    Šta mu teško 😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA