≫ 

Nisu svi Perkovići Tompson! Kakav užas, Srbi navijaju za Hrvate i obrnuto: Zlatna Sandra isprozivala političare i poslala moćnu poruku!

Zlatna nije samo medalja, već i reči ove devojke

  • 54

Hrvatska atletičarka Sandra Perković ispisala je istoriju atletike petim uzastopnim zlatom u bacanju diska, a pre toga imala je lepu izjavu koja je vratila nadu u normalnije odnose.

U Srbiji i Hrvatskoj često se podozrivo ili negativno gleda kada sportisti iz ove dve zemlje navijaju jedni na druge, na šta je reagovala Perkovićeva, koja se inače druži sa našom Ivanom Španović.

>>>Velika su očekivanja od Liverpula ove sezone, ali i od Vest Hema, koji je potrošio preko 100.000.000 evra ovog leta. Danas igraju na Enfildu, a kvota na keca uz bar tri gola (1&3+) je 1,55. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Liverpul - Vest Hem

- Mislim, kakav užas, Srbi navijaju za Hrvate i obrnuto. Ma odlično ako se to nije nekome svidelo. Obe države su tu gde jesu zato što se nekim političarima nešto nije svidelo. Sport ne poznaje granice, zato je normalno da navijamo za Noleta, on za “vatrene”, mi za vašu Ivanu, Milicu, vi za naše “barakude”, mi za vaše “delfine” - rekla je Perkovićeva za "Večernje novosti", poslavši još jednu poruku.

Slavlje zlatne Sandre! Foto: Tanjug/AP

- Vulgarna ću možda biti, ali nije bitno da li je crno, belo, žuto, muško, žensko. Mi smo sportisti, svi se borimo jednim, sportskim srcem i svi smo iznutra od krvi i mesa. Mi ne dolazimo iz bogatih zemalja, mnogo teži put nam je bio svima i zato se držimo zajedno. Volimo se, pa šta?

Inače, Ivana i Sandra su svoje prijateljstvo posebno produbile na Olimpijskim igrama gde su navijale jedna za drugu svim srcem.

- Navijaću za nju kao uvek, ne vidim nikakav razlog zašto ne bih. Moje srce je veliko kad ona pobeđuje, kao što je i njeno kada to činim ja - rekla je Perković.

Odmah posle tadašnjeg ekspresnog plasmana u finale, Ivana je uzvratila podršku.

- Mi smo višegodišnji prijatelji, na svakom takmičenju provodimo vreme zajedno. Koliko ona navija za mene, toliko i ja za nju i presrećna sam zbog njene medalje.

Ivana Španović: Jedino što me je zanimalo je odbrana evropskog trona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    12. avgust 2018 | 10:22

    Al me nerviraju ovi sto kad procitaju ovakvu vijest odmah se ,,sazale" pa kazu mi smo braca,susjedi...bla,bla.Ma Hrvati su ljudi koji ne zaslužuju da se s njima prica uopšte. Zbog Oluje ih nikad necu voljeti i uopšte me ne zanima to sto se kaze ajd treba oprostiti.Takvima nikad.Kud se nisu izvinili jos i slave.Ma mars!

  • Tansania

    12. avgust 2018 | 10:40

    NDH, Jasenovac, dečiji logori, jame, Oluja, Bljesak i na kraju krajeva običan Hrvat TomsoM. Koliko još puta ste to treba da se ponovi sa da bismo prestali da se nazivamo "braćom"? Kakva crna braća? Nema navijanja nikada za, samo i isključivo protiv.

  • Banija

    12. avgust 2018 | 11:56

    NE OPRAŠTAM OLUJU!!!! NIKADA!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA