Elzan Bibić o bronzi na EP i prelasku u seniore: Hvala svima, sad slede najvažnije pripreme! (VIDEO)

Atletičar ističe da mu sada predstoje dvoranska prvenstva Evrope za mlađe seniore i u seniorskoj konkurenciji

  • 1

Elzan Bibić je u svojoj poslednjoj juniorskoj trci osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u krosu, a naša ekipa je dočekala jednog od najtalentovanijih atletičara Srbije na aerodromu Nikola Tesla, gde smo dobili njegove prve impresije o samoj trci u Tilburgu.

- Staza je bila teška, konkurencija je bila jaka. Ovo je bila moja poslednja trka u juniorskoj konkurenciji. Zahvaljujem se ljudima koji su me bodrili kraj malih ekrana, kao i onima koji su bili uz mene na takmičenju, takođe i Atletskom savezu Srbije i mojoj porodici - rekao je Elzan Bibić, koji ističe da su rivali sačuvali više snage u završnici i da je to razlog što nije došao do najsjajnijeg odličja.

- Pokušao sam da nametnem brzi ritam od samog starta, ali protivnici su imali više snage u završnici i došli su do bolje pozicije od mene, ali zadovoljan sam ostvarenim rezultatom.

Atletičar iz Novog Pazara ističe da mu sada predstoji priprema za seniorska takmičenja, koja su pred njim.

- Sledeće što me očekuje su pripreme za dvoranska prvenstva. Moje glavno takmičenje sledeće godine je prvenstvo Evrope za mlađe seniore. Takođe imam u planu i prvenstvo Evrope za seniore u dvorani, gde ću probati da se spremim na najbolji mogući način i da ostvarim što bolji plasman - rekao je Elzan Bibić za Telegraf.

(S. Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA