≫ 

Porodična trka u organizaciji Atletskog saveza Srbije

Ubeležite 31. mart u svoj notes jer ćete imati priliku da učestvujete na najzanimljivijoj trci

  • 0

Sunčan prolećni dan, vesela muzika koja će svakoga razbuditi, razigrana i srećna deca, lavež pasa, roditelji u šarenim majicama, baloni, crveni nosevi i trikovi iz rukava… Zvučati kao scena sa dečijih rođendana u prirodi sa sredine 20. veka, međutim tako će zapravo izgledati Beogradska porodična trka u oganizaciji Atletskog saveza Srbije.

U okviru Serbia marathon-a, 31.marta ove godine održaće se porodična trka na 3km, u kojoj je učešće dozvoljeno svima, nevezano za starosnu kategoriju, pol, spremnost, rasu, klasu…., tako da su i vaši kućni ljubimci više nego dobrodošli!

Foto: Marko Jovanović

Naša trka je inkluzivna i svi članovi porodice i oni koji se tako osećaju, mogu stati na startnu liniju i proći kroz cilj. Ideja naše trke je da roditelji, svojim primerom, podstaknu decu da budu

aktivna, a sve to uz dobru zabavu i vreme koje će provesti zajedno. Razvoj tehnologije stvorio je tzv. „sedeću“ generaciju mladih koja se udaljava od zdravih životnih navika, pa trčanje po parku i u prirodi menjaju za trčanje u video igrama.

Foto: Marko Jovanović

Sportska psihološkinja i spisateljica Amanda Hils tvrdi da su deca, koja uživaju u vežbanju u ranoj životnoj fazi, aktivna tokom celog života. Deca često vežbanje i fizičku aktivnost vezuju za časove fizičkog vaspitanja u školi. Na nama je da im predstavimo šareniju i zabavniju stranu vežbanja.

Iskoristite ovu trku, provedite jedan divan dan u krugu porodice, zajedno sa nama, i osetite se kao šampioni. Prijave su otvorene i potpuno BESPLATNE, a do sada je prijavljeno 320 učesnika/ca. Više informacija o samoj trci možete naći na našemsajtu: http://serbiamarathon.com/porodicna-trka/ .

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA