≫ 

Sedmogodišnjak je trkačko čudo: Najbrže dete planete prevazilazi Bolta, Lebron mu se divi, a on bira između atletike i NFL-a! (FOTO) (VIDEO)

Rudolf Ingram je neuhvatljiv, trenira američki fudbal i atletiku, bavi se modelingom

  • 7

Najbrži dečak u Sjedinjenim Američkim državama, a verovatno i u celom svetu, je sedmogodišnji Rudolf Ingram koji svojom brzinom ostavlja bez daha bilo da se bavi američkim fudbalom ili atletikom. 

Za njega je malo reći da je "brz kao Munja" jer po trenutnim rezultatima ima sve šanse da jednog od najbržih ljudi planete,  koji već nosi taj nadimak, Juseina Bolta, prevaziđe u svemu.

Naime, Rudolf je aktuelni trostruki prvak SAD-a u trčanju, aktuelni rekorder u svom uzrastu na 100 metara koje trči 13.48, a zanimljivo je da se bavi i američkim fudbalom u kojem je njegov tim, takođe, osvojio Superboul za mališane, i to bez izgubljene utakmice.

Njegove rezultate u potpunosti opravdava ponašanje na terenu i atletskoj stazi ali i van nje. Tako Ingram trenira sa profesionalnim sportistima, trči u pesku i opušta se u hladnim kupkama.

Za svoje veštine i umeće dobio je pohvale i od slavnog NBA superstara Lebrona Džejmsa, kao i Majka Evnsa, Ajka Tejlora i brojnih sportista koji su oduševljeni atleticizmom i rezultatima, kao i posvćenošću koju ovaj mališan pokazuje.

Pored sporta, ima još jedno interesovanje, a reč je o modelingu kojim se bavi između treninga.

 
 
 
View this post on Instagram
When I Won The Heisman Lil Bro Was Lit 😂🤣💪🏾💪🏾💪🏾🔥🔥 @mr.wrong_wayA post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

Jedno je sigurno, on je za sada vrhunski sportista i internet senzacija, a u godinama koje dolaze ostaje mu da izabere na koju stranu će krenuti kada odraste. Za sada, može da bira, hoće li postati novi Bolt ili nova zvezda NFL lige.

 
 
 
View this post on Instagram
Behind The Scenes Of My First Commercial 🖤🖤#BeGreat #A post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

 
 
 
View this post on Instagram
If we act like prey, they’ll act like predators 🦁 #HeartOfALionA post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hmmmm

    12. februar 2019 | 19:58

    e dragi Boze... gdje je uredu pumpati djete od 7 godina steroidima!!!! Pogledaj te slike, te roditelje treba strpati u zatvor. Koji uzas. Do 20 godina bice na teskom lijecenju.

  • Cozi

    12. februar 2019 | 19:53

    Sa 18 god bice u nekom rijalitiju.

  • Vvv

    13. februar 2019 | 10:04

    Jadno dete.. Ko zna cime ga ubrizgavaju.. Sa 7 godina prirodnim putem ne moze da razvije ovakvu muskulaturu.. Ta hemija je ucinila da mu telo bude starije bar 20 godina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA