≫ 

Ivana napravila vrhunsku najavu za Serbia open: Još tri dana do atletskog spektakla na Banjici!

Karata još ima u prodaji na blagajni Atletske dvorane

  • 0

Atletski savez Srbije organizuje četvrti Serbia Open Indoor Meeting, zakazan za sredu 20. februara od 17 časova u Atletskoj dvorani na Banjici.

Sjajnu uvertiru za takmičenje dala je Ivana Španovović, koja će biti glavna zvezda Serbia Open međunarodnog atletskog mitinga, pošto je slavila na miningu u Birmingemu i tako napravila odličnu najavu za sjajnu godinu.

Ivana će nastupiti u skoku udalj, a u ženskoj konkurenciji će biti još četiri discipline pored toga (60m, 60m/pr, 400m, 1500m). U muškoj konkurenciji će se biti sedam disciplina (60m, 60m/pr, 400m, 1500m, skok udalj, skok uvis, bacanje kugle).

Miting će služiti i kao generalna proba za Evropsko prvenstvo u Glazgovu, pošto se održava pred istek prijavnog roka za učešće na dvoranskom prvenstvu u Škotskoj.

Za takmičenje na Banjici vlada veliko interesovanje i do sada je preliminarno prijavljeno 120 takmičara i takmičarki iz 12 evropskih zemalja.

Foto: ASS

Takođe, vlada i veliko interesovanje publike, koja je razgrabila prvi kontingent karata, koje se prodaju po simboličnoj ceni od 300 dinara.

Karte za miting se mogu kupiti na biletarnici Atletske dvorane, svakog dana od 7 do 21 sat, na adresi Bulevar Oslobodjenja bb.

VIDEO - Ivana Španović vas poziva na atletski spektakl "Serbian Open Indoor Meeting"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA