Elzan Bibić oduševljen trkom na Serbian Openu: Taktizirao sam i slavio, spreman sam za Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

Lepo je počelo!

  • 4

Elzan Bibić pobedio je na trci na 1.500 metara na Serbian Openu!

Novopazarski atletičar bio je sjajan u finišu trke, iako je kaskao kao drugoplasirani, poslednjih 100-tinak metara nezaustavljivo je izneo do cilja, obeshrabrivši najvećeg rivala.

Bila je ovo idealna uvertira za Evropsko prvenstvo u Glazgovu, koje će se održati od 1. do 3. marta, a Elzan je na cilj stigao sa 3:43.22, dok je Danac Nik Jensen imao 3:43.48.

Na trećem mestu našao se Mitko Cenov, Bugarin, sa 3:44.86.

- Zadovoljan sam, bio je plan da probijemo granicu, međutim, video sam da je to teže ostvariti. Malo sam taktizirao i išao sam na pobedu, uspeo sam da ostvarim željeno, solidan je rezultat. Poslednja je provera, čeka me jaka konkurencija. Ovo je dokaz za formu, samo treba zdravlje sačuvati - rekao je Bibić, a šta je još najavio, možete pogledati u snimku na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    20. februar 2019 | 21:14

    Zbrka u glavi od silnog komentarisanja. Postaje opasno. Inace cestitam Bibicu I zelim puno uspeha u karijeri.

  • DARKO 100%

    20. februar 2019 | 18:59

    Za vreme Jugoslavije Albanci iz Albanije i njihova politicka elita nije se mirisala bas sa Kosovskim albancima, njihovo sada stanje ljubavi je da pomognu Albancima da se osamostale skroz od Srbije da bi je mogli kasnije prisvojiti sebi onda ce doci sukob izmedju njih jer oni smatraju Kosovske Albance ne mnogo bitne za veliku Albaniju u smislilu intelektualne politicke elite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA