Ivana Španović i Milica Gardašević rame uz rame na EP (VIDEO)

Ivana Španović na Evropskom prvenstvu juri treću uzastopnu titulu

  • 0

Skok udalj biće najjača disciplina srpske kraljice sportova na predstojećem dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu. Od ukupno 10 , čak troje takmičara upravo će skakati udalj. Naša najbolja atletičarka Ivana Španović pokušaće da odbrani titulu evropske šampionke u dvorani.

- Povratak posle povrede nije lak ali obzirom da trenutno stanje gde treniram bez bolova i po planu, sa nestrpljenjem cekam jos jedno takmičenje i priliku da odbranim titulu prvakinje Evrope. Iznenađenja su uvek moguća, te je moje, kao i do sada da ostanem uvek fokusirana na ono sto ja radim i dam svoj maksimum - rekla je Ivana Španović.

Kvalifikacije u skoku udalj na program su drugog dana takmičenja, 02.marta od 10h. Pored Ivane, na zaletištu će se naći juniorska prvakinja Evrope, Milica Gardašević. Ona je ove godine dva puta nadmašila 6.50m, tako da nije isključeno da se nađe I u borbi za neku od medalja.

- Ovo će biti moj drugi nastup na Evropskom prvenstvu ovaj put u dvorani. Zadovoljna sam generalno sezonom i takmičenjima koja su iza mene. Dobro sam skakala na Serbian Openu i samim tim napravila sjajnu uvertiru za predstojeće takmičenje. Nadam se da ću u kvalifikacijama nastaviti u dobrom ritmu i izboriti se za ulazak u finale - rekla je Milica Gardašević.

Finale u ovoj disciplini na programu je 03.marta od 18h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA