Strahinja Jovančević isprobao novu "mašinu"! (VIDEO) (FOTO)

Srpski skakač u dalj dobio na korišćenje najnoviji auto Volkswage T CROSS koji stiže na tržište tek na leto

  • 1

Dugogodišnji partner Atletskog saveza Srbije, kompanija Porsche SCG i brend Volkswagen, oduvek je vrednovala najbolje rezultate naših atletičara i bila uz njih.

Foto: Nikola Tomić

Tako je i ove godine, na sajmu automobila nagradila našeg najboljeg daljaša, trećeplasiranog sa Evropskog dvoranskog prvenstva, Strahinju Jovančevića.

Strahinja je na korišćenje dobio novi Volskwagen T-CROSS automobil, koji nosi slogan „I am more (JA SAM VIŠE)“. Ključeve od ove „zverke“ uručio mu je generalni direktor Miloš Vujanović.

Foto: Nikola Tomić

- Baš se radujem što sam dobio na korišćenje novi *T-CROSS*. Još jedan motiv da predanije treniram i još bolje takmičim. Mnogo će mi olakšati svakodnevni život jer sada će mi vožnja do treninga biti uživanje a ne napor, ali i još više će mi značiti za dalja putovanja kao npr. za internacionalna takmičenja i mitinge.

Foto: Nikola Tomić

- Moram da priznam da mi se baš sviđa i slogan ovog modela "Ja sam više" , pokazuje njegovu snagu, a uz druženje sa njim, siguran sam da će i moju - rekao je sa osmehom na licu Strahinja.

Pored Strahinje, na promociji novih modela pojavila se I naša najbolja atletičarka I evropska šampionka, Ivana Španović. Ona je prošle godine na korišćenje dobila zlatni Arteon, kojim je izuzetno zadovoljna.

VIDEO: Ivana Španović o letnjoj sezoni u atletici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladic

    21. mart 2019 | 12:13

    Daj kupi si auto pravi, ko covel da se vozis. Zasluzio si!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA