Atletski savez Srbije ima novog partnera: Za zdravlje naših atletičara brinuće Bel Medic

ASS je potpisao saradnju sa opštom bolnicom Bel Medic

  • 0

Atletski savez Srbije je potpisao saradnju sa opštom bolnicom Bel Medic u kojoj će svi registrovani atletičari imati posebne pogodnosti.

U želji da svi takmičari odu na detaljan zdravstveni pregled i uvere se u svoje zdravstveno stanje pre izlaska na atletsku stazu, Atletski savez Srbije potpisao je ugovor sa opštom bolnicom Bel Medic, i na taj način omogućio svim takmičarima koji imaju takmičarsku legitimaciju popust na njihove usluge.

Opšta bolnica BEL MEDIC prva privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta, ove godine obeležava 24. godinu postojanja. U Bel Medic-u zdravstvenom sistemu angažovano je više od 400 stalno zaposlenih i preko 400 eminentnih lekara saradnika, među kojima su brojni univerzitetski profesori i akademici, kao i gostujući lekari iz Sjedinjenih Američkih Država i Evrope. Za 24 godine postojanja, preko 300.000 pacijenata ukazalo im je poverenje.

Na pet lokacija, povezanih jedinstvenim kol-centrom i integralnom kompjuterskom mrežom, Bel Medic pruža pouzdane i kvalitetne medicinske usluge – preglede, najsavremeniju dijagnostiku, hirurško lečenje (operacije), bolničko lečenje  u luksuznim apartmanima, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete i transport bolesnika od 0 do 24 časa, kao i mnoge druge medicinske usluge.

Uputstvo za sve registrovane članove Atletskog saveza Srbije i cene pregleda atletičari mogu da dobiju u savezu ili u svojim klubovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA