≫ 

Ivana se vraća posle mesec dana pauze, juri poslednju šansu za finale Dijamantske lige!

Tokom vikenda skaču i druge dve najbolje srpske daljašice Milica Gardašević i Sara Lukić

  • 0

Uzbudljiv vikend za srpske daljašice. Prvo je u Beču nastupila Sara Lukić, potom će na Bledu skakati Milica Gardašević, da bi šlag na torti za ovaj vikend bio povratak Ivane Španović na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu.

Nakon problema sa povredom stopala koju je zadobila na mitingu u Budimpešti pre mesec dana, Ivana se ponovo vraća na zaletište.

U nedelju, 18. avgusta, Birmingem će biti domaćin predposlednjeg mitinga Dijamantske lige ove sezone. To će biti poslednje takmičenje za daljašice, dok će za Ivanu Španović to biti prvo posle jednomesečne pauze.

Ivana Spanovic Foto: Tanjug/AP

Miting u Londonu je morao biti preskočen, ali Birmingem nikako, kako bi se ušlo u finale. Takmičenje počinje u 15 časova po našem vremenu i prenosiće ga Sport Klub 3, dok će sam ženski dalj biti na SK 4 od 15:10.

Najbolji skok ove sezone je zabeležila upravo na mitingu na kome se i povredila - 6,80m.


MILICA GARDAŠEVIĆ NA BLEDU

Bronzana daljašica Evrope za mlađe seniore nalazi se u Sloveniji sa svojim trenerom Markom Milinkovim gde će u subotu, 17. avgusta, skakati na miting "ZVEZDE PRIHODNOSTI" na Bledu.


POBEDA SARE LUKIĆ U BEČU

U četvrtak, 15. avgusta, članica Crvene zvezde Sara Lukić odnela je pobedu na mitingu u austrijskoj prestonici. To joj je omogućio skok iz pete serije od 5,90m.

Kroz serije je to izgledalo ovako: 5,89m - 5,67m - 5,86m -x - 5,90m - 5,79m.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA