≫ 

Veliki dan za srpsku atletiku: Telenor postao generalni sponzor ASS (VIDEO)

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović zahvalio je kompaniji Telenor na pomoći i sponzorstvu koje će trajati naredne tri godine

  • 0
Veselin Jevrosimović, Atletika, konferencija, Telenor, sponzorstvo, Atletski savez Srbije Foto: A. Nalbantjan

Atletski savez Srbije i kompanija Telenor potpisali su ugovor o sponzorstvu, a tim povodom održana je konferencija gde su u ime Atletskog saveza Srbije obratili predsednik Veselin Jevrosimović, a u ime kompanije Telenor komercijalni direktor Saša Filipović.

Jevrosimović je zahvalio Telenoru što je prepoznao koliko je bitno ulaganje u bazični sport i atletiku.

Veselin Jevrosimović, Atletika, konferencija, Telenor, sponzorstvo, Atletski savez Srbije Veselin Jevrosimović; Foto: A. Nalbantjan

- Zahvaljujem se medijima koji su došli u velikom broju da isprate veliki događaj za Atletski savez Srbije. Zahvaljujem se kompaniji Telenor, koja je prepoznala koliko je bitno ulaganje u bazični sport.

Veselin Jevrosimović, Atletika, konferencija, Telenor, sponzorstvo, Veselin Jevrosimović i Saša Filipović; Foto: A. Nalbantjan

- Naše sponzorstvo će se ogledati u velikom projektu "Brzinom do zvezda", nastupima naših atletičara pod brendom Telenora, kao i kroz poslovanje Atletskog saveza Srbije. Ovo nije pre svega ulaganje u atletski sport, već i u kulturu i bazični sport. Atletika je sport za zdrav život, njome mogu da se bave svi koji mogu da trče, svih uzdrasta i doba, a ne samo profesionalci. Nadam se da ćemo mi kroz naš rad opravdati ovo sponzorstvo - istakao je Jevrosimović.

Komercijalni direktor Telenora, Saša Filipović poručio je da je njegovoj kompaniji čast što je postala generalni sponzor Atletskog saveza Srbije.

- Imajući u vidu broj osvojenih medalja koji je atletika imala poslednjih godina, nama je velika čast da pružimo podršku ASS. Naš želja je da pomognemo. Pričali smo i o problemima i izazovima sa kojima se susreću. Čuli smo da u mnogim školama nema prepona i opreme, sve to može da se prevaziđe uz finansijsku pomoć, da se pomogne bazični sport, uz projekat "Brzinom do zvezda".

Veselin Jevrosimović, Atletika, konferencija, Telenor, sponzorstvo, Atletski savez Srbije Saša Filipović; Foto: A. Nalbantjan

- Takođe , uz medijsku pomoć možemo da pomognemo da ovaj projekat maksimalno ispromovišemo. Atletika će se promovisati u našim prodavnicama, što će biti značajno s obzirom na to koliko ljudi dnevno prođe kroz naše prodavnice širom Srbije. Takođe, obezbedićemo i atraktivne nagrade, da podstaknemo najmlađe da se što više prijavljuju.

Takođe, pomoći ćemo finansijski Atletskom savezu Srbije, profesionalni sport ne može da se pokrene bez pomoći. Naše dve organizacije ne funkcionišu samo kao poslovni partneri, već i kao prijatelji - zaključio je Filipović prilikom potpisivanja trogodišnjeg sponzorstva, koji je od predsednika Veselina Jevrosimovića dobio novi dres Atletske reprezentacije Srbije, koji je ovim putem doživeo promociju pred Svetsko prvenstvo u Dohi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA