≫ 

Dildo iznad glave, odao Rudišu: Olimpijski šampion zbog teškog gafa provodi leto iz pakla! (FOTO)

Atletski svet smeje se atletičaru iz Kenije

  • 5
Dejvid Rudiša Printscreen: Instagram/rudisha800m

Kenijski atletičar Dejvid Rudiša, dvostruki olimpijski šampion, ne takmiči se protekle dve godine, ali je i te kako prisutan u medijima iz raznoraznih razloga. 

Tako je bio učesnik teške saobraćajne nezgode u rodnoj zemlji, što je bila vest koja je, i te kako, odjeknula među ljubiteljima ''kraljice sportova'', a onda je napravio novi gaf.

Naime, Rudiša ima bračnih problema. Njegova supruga nedavno je objavila da je sportista "frustrira", a sudeći prema njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, naslučuje se i zašto.

Atletičar na objavljenoj fotografiji, sa telefonom u ruci, poziva izvesnu Naomi, ali, ono što je većina umesto toga primetila, je seksi igračka iznad glave sportiste. naravno, zbog dilda na polici, krenule su brojne prozivke i pošalice, ali i novi problemi za slavnog atletičara.

 
 
 
View this post on Instagram
Calling.....A post shared by David Rudisha (@rudisha800m) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lolita

    13. septembar 2019 | 12:28

    Šta je bre ovo vise!? Stvarno do skoro nisam imala nista protiv LGBT populacije,al ovo prevrsava svaku meru. Ispade da je 80% ljudi gej...stvarno ne razumem. Gde god se okrenem neko je gej.

  • Suzi

    13. septembar 2019 | 12:50

    To je poruka ženi evo ti Fića pa se šfrćkaj sa baterije ja odoh kod Naomi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA