≫ 

Masovna tuča u Londonu, legendarni Bolt delio pesnice, pa razdvajao "usijane glave"

Jamajčanin je stao u odbranu prijatelja, posle se istakao ulogom "pismejkera"

  • 5

Najbrži čovek u istoriji atletike Jusein Bolt našao se u napetoj situaciji u noći između petka i subote u jednom londonskom klubu, gde je došlo do masovne tuče, u kojoj je i on morao da se uključi. 

Engleski mediji, uz fotografije sa lica mesta, prenose da je do najvećeg incidenta došlo ispred kluba, na ulici, gde su se sukobile dve grupe muškaraca, među kojima je bio i Bolt.

Prema rečima svedoka, Jamajčanin je najpre stao u odbranu svog prijatelja, zadao je nekoliko udaraca agresivcima sa druge strane, a onda je pokušao da primiri situaciju drugačijim metodama.

- Problemi su nastali na ulici, došlo je do koškanja, a onda je sve postalo haotično - priča svedok za list San.

- U sekundi, blizu 30 mladića je krenulo da nasrću jedni na druge, tukli su se bez milosti. Jusein je zadao nekoliko udaraca kako bi odbranio prijatelja. Sve se brzo odigralo. Brzo je masovna tuča prestala, tek je nekoliko njih ostalo da se bije "jedna na jedan". Bilo je prilično zastrašujuće. Mislio sam da nikad neće prestati da se tuku - kaže ovaj očito uznemireni svedok nemilih scena.

Bolt je takođe "uhvaćen" u žučnoj raspravi sa nekim iz rivalske grupe, na snimcima se vidi i kako ga je vukao za ruku oko svog prijatelja, kako bi ga odvukao od nevolje i daljih sukoba.

Reči još jednog svedoka najbolje govore o žestini sukoba.

- Bila je ludnica. Svi su se tukli. Teško je poverovati da nije bilo teže povređenih. Mnogo udaraca je razmenjeno. Ljudi su padali na asfalt i šutirani.

Konačno, negde oko tri ujutru, tenzije su splasle, dve grupe su polako počele da se razilaze, nekolicina taksi vozila se pojavila i "pokupila" vinovnike incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA