Ivana Španović: Da u Tokiju ''naplatim'' sve ono što sam radila prethodnih 20 godina!

Španovićka ističe da bi OI u Tokiju trebalo da budu njen zenit

  • 4

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će Olimpijske igre u Tokiju da budu zenit njene karijere i da će učiniti sve da bude spremna za "napad na zlato".

Španovićeva, koja je zbog povrede propustilo Svetsko prvenstvo u Dohi, ističe da je trenutno potpuno zdrava i da su pripreme za Tokio već počele.

- Povreda je prošla, a pre svega sam se odmorila. Već treću nedelju treniram, nemam nikakav bol i vrlo sam optimistična i srećna što sam nazad na stazi. Pripreme za Tokio su počele, odbrojavali smo 365 dana do kvalifikacija u skoku u dalj, mi smo apsolutno i jedino na to fokusirani, u principu to bi trebalo možda da bude zenit moje karijere i svega onog što sam radila prethodnih 20 godina - rekla je Španovićeva Tanjugu.

Ona je dodala da je srećna bog svega što dolazi i da je najbitnije da sačuva zdravlje.

Atletski Miting, Serbian Open Indoor Meeting, Atletika

Foto: A. Nalbantjan

- Svako u timu zna svoj deo posla, svi imamo isti cilj apsolutno i uradićemo sve što treba da se ja na tom takmičenju pojavim maksimalno spremna. Motivacije nikad ne manjka, tako da se radujem.

Do Igara u Tokiju ostalo je još skoro devet meseci, a Španovićeva će do tada braniti jedno zlato.

- Imaćemo dvoransko Svetsko prvenstvo u Kini, u martu, branim titulu, posle toga još par mitinga Dijamantske lige i onda ono glavno - Tokio - poručila je 29-godišnja Španovićeva.

Njoj će Igre u Tokiju biti četvrte u karijeri, a na prethodnim u Riju osvojila je bronzanu medalju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    31. oktobar 2019 | 11:09

    Tako je breee! Napred lepotice Srpska!

  • 🥔

    31. oktobar 2019 | 11:46

    Samo jako

  • JS

    31. oktobar 2019 | 18:04

    Zasluzila si sve najbolje. Donela si toliko radosti svima, tebi najblizima, zemlji iz koje si. Zelim ti svu srecu i dalje mnogo uspeha, radosti i novih duzina. I normanog mnogo uspeha na Olimpijadi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA