≫ 

Holandska atletičarka dobila osam godina zatvora zbog trgovine drogom

Madija Gafor uhvaćena u rutinskoj kontroli na granici sa Nemačkom u junu ove godine

  • 2
Madeja Gafor Printskrin: Youtube/ Hardloopnieuws

Holandska atletičarka Madija Gafor osuđena je na osam i po godina pošto je proglašena krivom za švercovanje i trgovinu drogom. Tokom rutinske kontrole na granici u blizini nemačkog Eltena u junu ove godine u gepeku automobila pronađena droga u vrednosti od dva miliona funti. Imala je 50 kilograma tableta ekstazhija, dva kilograma kristal meta i 11.950 evra u kešu.

- Zapanjeni smo presudom. Zbog presude nemačkog Suda, Atletska federacija osuđuje postupke Gaforove. Osuđujemo bilo kakvu upotrebu ili trgovinu doping sredstava ili droge i potpuno smo posvećeni poštovanju holandskog prava - stoji u saopštenju vladajućeg tela holandske atletike.

Gaforova je nagovestila da će se žaliti na presudu, pošto je pred sudom rekla da nije kriva za to za šta se tereti. Pred sudom je rekla da je mislila da prenosi doping sredstva, a ne da su to ekstazi i kristal met, a takođe je odbila da kaže ko joj je dao drogu.

Video: Atletičarka utrčala u dresu na sajam, napravila selfi i pokazala savršeno zategnuto telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA