Poznati termini za podizanje startnog paketa za Comtrade Serbia Marathon

Privode se kraju pripreme za maraton

  • 0

Privode se kraju pripreme za Comtrade Serbia Maraton, a poznate su i sve neophodne informacije za trkače.

Svi trkači mogu da preuzmu startne pakete u Atletskoj dvorani (Bulevar oslobođenja bb) u četvrtak, petak i subotu, od 14. do 16. novembra, u periodu od 10 do 20 časova.

Trkači koji su se prijavili preko neke grupe mogu podići svoje pakete od petka od 15.00 na istoj lokaciji.

- Ukoliko preuzimate startni paket za nekog drugog, potrebno je da ponesete svoj identifikacioni document (ličnu kartu ili pasoš), kao i da znate lične podatke učesnika za kog preuzimate paket (ime, prezime, datum rođenja, adresu) - navodi ASS.

Serbia marathon mapa, maraton

Foto: ASS

Samo takmičari koji nisu iz Beograda, a koji su već unapred platili kotizaciju, mogu svoje pakete preuzeti i u nedelju, i to od 7.00 do 8.30, i to u predstartnoj zoni kod Štark arene. Plaćanje u nedelju neće biti moguće.

Kada su u pitanju maloletne osobe, njihove pakete mogu da podignu roditelji/staratelji ili sami trkači uz saglasnost roditelja/staratelja overenu kod notara.

Održaće se i pasta parti, u subotu od 16.00 do 19.00 u Atletskoj dvorani.

- Svi ljubitelji sporta, trčanja i zdravog načina života, ukoliko niste stigli da se prijavite za prvi Comtrade Serbia maraton, to ćete moći da učinite od 14. do 16. novembra u prostorijama Atletske dvorane na Banjici (Bulevar oslobodjenja bb) u periodu od 10.00 do 20.00, po ceni od 2.500.

Video: Lutajuću putnik poziva na Serbia Marathon 17. novembra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA