Belojević: Raširenih ruku čekamo najbolje atletičare

Gradska sekretarka za sport čestitala Atletskom savezu dobijanje Svetskog prvenstva u dvorani 2022.

  • 1

 Grad Beograd dobio je domaćinstvo Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2022. godine.

Za Beograd je organizacija Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici  2022. velika čast, pobeda našeg grada i našeg sporta, izjavila je gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević.

- Sa raširenim rukama čekamo preko 500 najboljih svetskih atletičara iz preko 200 zemalja sveta. Biće to sjajan doprinos za naš sport i za naš grad. Još jedan dokaz da je Beograd veliki sportski grad - istakla je Belojević, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Veselin Jevrosimović i Sebastijan Kou

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović potpisuje ugovor sa Svetskom atletikom i predsednikom Sebastijanom Kouom Printskrin: Instagram/Veselin Jevrosimović

Ona je čestitala Atletskom savezu Srbije, predsedniku saveza Veselinu Jevrosimoviću i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću na velikoj pobedi koja je izvojevana na Savetu Svetske atletike u Monte Karlu koji je doneo odluku da Beograd bude domaćin Svetskog prvenstva u atletici u dvorani 2022. godine.

Belojević je dodala da je to velika pobeda, jer zna koliko su truda uložili da ubede vodeće ljude svetske atletike da treba da Beograd dobije organizaciju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    23. novembar 2019 | 00:32

    moja bivsa komsinica,ona i njen brat darko(golman partizana)ziveli u zgradi do moje,veliki pozdrav od komsije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA