≫ 

Bubka obilazi radove na Atletskom stadionu u Ćupriji

Legendarni skakač s motkom i predsednik Olimpijskog komiteta Ukrajine, došao je u posetu Atletskom savezu Srbije

  • 0

Potpredsednik Međunarodne atletske federacije, legendarni ukrajinski skakac s motkom Sergej Bubka, posetiće u utorak opštinu Ćuprija i Atletski centar Srbije, koji se gradi u tom gradu, saopštila je Služba za odnose sa javnošću kabineta predsednika opštine.

Glavni motiv posete Bubke, koji je i funkcioner Međunarodnog olimpijskog komiteta, Ćupriji, gradu atletike, su radovi na Atletskom stadionu, delu atletskog kompleksa sa dvoranom, svetskog nivoa, na kome će se održavati nacionalna, evropska i svetska takmičenja.

Veselin Jevrosimović i Sebastijan Kou Veselin Jevrosimović predsednik ASS potpisuje ugovor sa Svetskom atletikom i predsednikom Sebastijanom Kouom Printskrin: Instagram/Veselin Jevrosimović

Radovi na poliuretanskoj, tartan stazi, podlozi za sve vremenske uslove, od specijalnog crvenog poliuretana na asfaltu, otpornom na habanje, temperaturne oscilacije, sprinterice i UV zračenja, su gotovi a staze obeležena, ima šest traka.

Sledeće godine gradiće se dvorana, a vrednost radova, staze, stadiona i dvorane, je oko 500 miliona dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA