≫ 

Udovičić oduševljen mitingom u Beogradu: Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti

Ministar omladine i sporta nije krio radost zbog uspešne organizacije mitinga "Dobaci do 22"

  • 1
Atletski miting u bacanju kugle Foto: Marko Jovanović

Spektakularn atletski miting u bacanju kugle održan je u Beogradu na Trgu republike, gde su građani imali priliku da vide najveće zvezde sveta u ovoj atletskoj disciplini. Događaj je ispratio i minsistar omladine i sporta, Vanja Udovičić, koji nije krio oduševljenje organizacijom.

Miting u bacanju kugle „Dobaci do...22” organizovan je u sklopu promocije Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2022. godine u Beogradu.

Na atletskom mitingu su učestvovali i aktuelni svetski šampion iz Dohe Džo Kovač i olimpijski šampion iz Rio de Žaneira i svetski rekorder u dvorani Rajan Krauzer.

- Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti. Bacački miting je početak kojim najavljujemo najveće i najznačajnije takmičenje u atletici, Svetsko dvoransko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu 2022. godine.

- Ovde smo da svi zajedno podržimo i navijamo za srpske šampione koji će odmeriti snage sa najvećim imenima svetske atletike u ovoj disciplini. Pripremni period koji je pred nama dobra je prilika da ovakvim i sličnim manifestacijama promovišemo predstojeće takmičenje i pokažemo da je Srbija zemlja šampiona - istakao je ministar Vanja Udovičić.

Video: Spektakularan potez olimpijskog šampiona u srcu Beograda: Krauzer dobacio 22,59m

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    17. septembar 2020 | 21:44

    Sta ti covece lupetas ali Bogu hvala neces jos dugo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA