Pet najbržih atletičara sveta stiže u Srbiju: Sprema se spektakl u Beogradu na vodi

Direktor Srpskog atletskog saveza otkriva detalje kampanje za Svetsko prvenstvo 2022.

  • 3

Slobodan Branković, direktor Srpskog atletskog saveza, oduševljen je kako je protekao bacački miting u Beogardu "Dobaci do 22" koji je doveo dvojicu najboljih bacača kugle na svetu. Olimpijskog šampiona Rajana Krauzera i svetskog prvaka Džoa Kovača.

Branković je otkrio za Telegraf da je ovo samo prva u nizu akcija za promociju Svetskog dvoranskog atletskog prvenstva 2022. u Beogradu, a da nas sledeće godine čeka takođe spektakl.

- Ja sam oduševljen idejom i realizacijom ideje. Gledajući ovaj prenos užvo koji je išao na nekoliko platformi. Ponosan sam na sliku koja je otišla iz beograda, gde su dvojica najboljih bacača na svetu bacali kuglu, gde je svet mogao da vidi jedan ovakav ambijent.

Novi logo za svetsko atletsko prvenstvo, Srpski atletski savez Foto: Nikola Tomić

- Ovo je pravi početak najave za najveći sportski događaj u Srbiji svih vremena Svetsko atletsko prvenstvo 2022.

- Mislim da ćemo sledeće godine još više obradovati građane Beograda i Srbije. Napravićemo spektakl na Beogradu na vodi gde ćemo dovesti pet najbržih ljudi i žena sveta koji će se uz troje naših najboljih u obe konkurencije takmičiti u prelepom ambijentu pored Save - otkrio je Branković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA