≫ 

Oglasio se napadač na Oliveru Jevtić: Nisam potplaćen, evo zašto sam je oborio!

Bugarin tvrdi da su loši vremenski uslovi, njegovo profesionalno neiskustvo i loša koordinacija pokreta uticali da dođe do incidenta

  • 22
Bojan Vačev, Olivera Jevtić Foto: Instagram.com/boianvachev / Printskrin: Youtube/News24 sofiaeu

Napadač na Oliveru Jevtić, Bugarin Bojan Vačev, ispričao je bugarskim medijima svoju stranu priče nakon skandala koji je napravio na trci na 10.000 metara u okviru maratona u Sofiji, koji je održan u nedelju.

Vačev je bio u duksu tokom trke, u jednom momentu je trčao pored Olivere Jevtić, nakon čega se zaleteo ka njoj, udario je i oborio na zemlju, nakon čega je ona pala i onesvestila se.

Mediji su uspeli da otkriju identitet muškarca koji ju je napao, koji se čak posle trke hvalio svojim rezultatom na trci.

Olivera je bila besna zbog napada na nju, istakla je da je Bugarin namerno odgurnuo i iskazala sumnju da je možda i plaćen da to uradi, ali Vačev to demantuje.

- Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprečila da učestvuje u događaju - pravdao se Vjačev.

Video: Olivera Jevtić napadnuta na trci u Sofiji

- Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama - rekao je Bugarin.

On tvrdi da je adrenalin bio na visokom nivou i da je on zbog nedostatka profesionalnog iskustva imao nekoordinisane pokrete, koji su doveli do incidenta.

- Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere - poručio je napadač na Oliveru za Sportal.bg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šio mi ga Đura

    13. oktobar 2020 | 14:04

    Ovako nebulozne razloge za incident samo Bugarin može da odvali. Svako normalan ko je odgledao snimak mogao je da vidi da je obaranje bilo namerno, bez ulaženja u razloge tako podmuklog čina.

  • Dzoni

    13. oktobar 2020 | 14:38

    Druze da sam trcao pored, kako bih te zveknuo po nogama da bi premerio ulici i uzduz i popreko a onda bih rekao ma to ja slucajno ,losa koordinacija , ja ne znam da trcim

  • Psihoza

    13. oktobar 2020 | 14:27

    Ovaj je premazan. Slučajno je gurnuo, nekontrolisanim pokretom izazvanim povišenim adrenalinom??? Pravi se kao naivan, da nema snimka možda bi mu neko i poverovao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA