≫ 

Amela Terzić na čelu novopazarskog Sportskog saveza

Srpska atletičarka posvetiće se funkcionerskom radu

  • 5
Atletičarka Amela Terzić

Foto: Milena Đorđević

Proslavljena atletičarka Amela Terzić izabrana je na vanrednoj izbornoj Skupštini Sportskog saveza Novi Pazar za novu predsednicu tog saveza, a na čelnoj funkciji naslediće Emira Mehmedovića prenosi Rtv Novi Pazar.

- Predstavnicima pazarskih klubova i delegatima Skupštine bih želela da se zahvalim na ukazanom poverenju. Kao i moj prethodnik, potrudiću se da imam isti odnos prema svim sportistima i kolektivima, kako bih ga zamenila na najbolji mogući način - rekla je Terzić.

Za njen izbor glasalo je svih 29 prisutnih članova Skupštine Sportskog saveza Novi Pazar, koji su za novog generalnog sekretara tog saveza, takođe jednoglasno, izabrali bivšeg trofejnog karatistu Nermina Zećirovića.

- Čeka nas težak zadatak jer je sport u našem gradu u poslednjih nekoliko godina doživeo ekspanziju. Potrebno je održati kontinuitet, ali verujem da ćemo da ostanemo na pravom putu - kazao je Zećirović.

Video: Terzić: Trčala sam na Evropskom prvenstvu povređena, nisam ni znala šta mi je

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA