Ronaldo bi me "pokidao" kad bismo se trkali: Najbrži čovek u istoriji tvrdi da je CR7 super-atleta

Nekadašnji atletski šampion i najbrži čovek na planeti Jusein Bolt kaže da bi ga Kristijano Ronaldo, ofanzivac Juventusa lako pobedio u trci

  • 1
Usain Bolt Foto: Profimedia/TOMASELLI Antoine/MAXPPP

Makar sada. Bolt ima 34, Ronaldo 35 godina, a momak sa Jamajke je svojevremeno, na Svetskom prvenstvu u Berlinu postavio nedokučivi rekord na sto metara od 9,58 sekundi.

Ronaldo je jednom, tokom boravka u Realu, 96 metara istrčao za deset sekundi, dok je njegova zvanična brzina po FIFA merenju 33,8 kilometara na sat.

- Kristijano bi me sigurno pobedio. On je još uvek aktivan i naporno trenira svakog dana. Što se mene tiče on je super-atleta. Uvek je na vrhuncu u svom sportu. Trenira kao lud i uvek je fokusiran. Trenutno bi sigurno bio brži od mene - kaže Bolt za Marku.

Jusein drži i rekord na 200 metara koje je istrčao za 19,19 sekundi. Desetak godina kasnije, veliki navijač Mančester junajteda je hteo da se sa atletike prebaci na fudbal.

Bolt, međutim, nije 2018. uspeo da se izbori za ugovor u australijskom timu Central Koust Marinersa, mada je dao dva gola na prijateljskom meču.

Dve godine kasnije, žali što nije probao da svoju fudbalsku karijeru gradi u Evropi, umesto u Australiji.

- Da sam ostao u Evropi mislim da bih uspeo u tome i bilo bi bolje. Moja želja kad sam otišao u Australiju bila je da budem daleko od medija i svih. Planirao sam da radim uz manje pritiska, ali nije ispalo kako treba. Da sam igrao u Evropi, imao bih više pomoći, trajao bih duže i bio bih uspešniji - rekao je Bolt.

Video: Za ovu devojku trčanje je na prvom mestu, iako je smatraju najseksi sportistkinjom sveta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    15. novembar 2020 | 21:22

    Moj poštar kad ga pojuri moj pas brži je od Bolta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA