Srpski atletičar nije bio zaražen koronom kada je preminuo: Otac otkrio detalje smrti Daniala Jahića

Jovan Jahić je istakao da se problem s jetrom iskomplikovao nakon što je Danial preležao korona virus

  • 3
Danial Jahić

Danial Jahić sa ocem Jovanom; Foto: Atlex

Tragična vest o smrti poznatog srpskog atletičara Daniala Jahića, koji nas je napustio u 42. godini života, potresla je sportsku javnost u Srbiji. Prve informacije glasile su da je Danial preminuo jer je bio zaražen korona virusom, ali je istina da on nije bio zaražen korona virusom kada je preminuo.

Jahić je preminuo zbog problema koje je imao sa jetrom, a infekcija korona virusom koju je preležao krajem prošle godine, uticala je da se njegovo stanje iskomplikuje.

Ovu informaciju potvrdio je njegov otac Jovan Jahić na svom Fejsbuk profilu.

- Objašnjenje za prijatelje kojima nisam uspeo lično da odgovorim. Danče nije bio zaražen kovidom kada je preminuo. Imao je probleme sa jetrom. Virus je preležao krajem prošle godine, ali je ta infekcija uticala na pogoršanje njegovog stanja i dodatne komplikacije, koje su nažalost donele tragičan ishod.

- Hvala svim prijateljima na porukama saučešća. Sahrana će biti sutra u 11h na groblju manastira Ćelije kod Valjeva uz pridržavanje svih propisanih mera - napisao je Jovan Jahić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA