≫ 

Luka Trgovčević ispunio normu za EP u Torunu

Mladi srpski preponaš uspeo je da se pridruži ostalim članovima srpske selekcije

  • 0
Luka Trgovčević, Atletski Miting, Serbian Open Indoor Meeting, Atletika

Foto: Nikola Tomić

Naša reprezentacija bogatija je za još jednog člana na putu za Evropsko dvoransko prvenstvo u Poljskoj. Srpski atletičar, Luka Trgovčević istrčao je normu na 60 m prepone. On je na Nacionalnom mitingu Ankona u Italiji trku u kvalifikacijama istrčao za 8.02, dok je u finalu bio drugi sa 7.85 (norma iznosi 7.88). Prvi je bio italijanski šampion Lorenzo Perini (7.80).

"Zadovoljan sam normom, ali ne i rezultatom. Mislim da mogu da trcim još brže, start mi je bio odlican u kvalif. ali nešto slabiji u finalu. Za prvo takmičenje je bilo odlično. Hvala SAS i BAK na podršci".

Pored Luke, ispunjene norme za dvoransko Prvenstvo Evrope imaju: Ivana Španović, Asmir Kolašinac, Armin Sinančević, Elzan Bibić, Anja Lukić, Aleksa i Boško Kijanović, Milana Tirnanić i Strahinja Jovančević.

Poslednji rok za ispunjenje normi je 24. februar, datum kada se u Beogradu organizuje šesti Serbian Open Indoor Meeting.

Video: Ovo su najuspešniji takmičari Serbian open mitinga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA