Svetski rekorder, pa Ivana Španović: Poznata satnica atletskog spektakla na Serbian openu

Mnoga velika atletska imena nastupiće u Beogradu

  • 0
Ivana Španović tetovaže Foto: MN Press

Sve je spremno za šesti Serbian open atletski miting, koji će biti održan u Atletskoj dvorani na Banjici, a na kojem će nastupiti i neke od najvećih zvezda svetske atletike, na čelu sa svetskim rekorderom u skoku s motkom, Armandom Duplantisom, koji je u ponedeljak došao u Beograd i dao ekskluzivan intervju za Telegraf.

Duplantis je bez dileme najveći favorit za zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju, a upravo iz Beograda započinje svoju pripremu za pohod na olimpijsku titulu. I baš na Banjici odmeriće snage sa najvećim rivalom, Tijagom Brazom iz Brazila, aktuelnim olimpijskim prvakom.

Organizatori Serbia opena objavili su i satnicu. Takmičenje će otvoriti skok udalj u muškoj konkurenciji, a odmah zatim sledi i skok s motkom, od 17.50. Navijače u Srbiji sigurno najviše interesuje skok udalj za žene, pošto će ponovo moći da vide Ivanu Španović na delu, koja je očarala fanove fotografijama na Instagramu poslednjih nekoliko dana.

Interesantno će bti i u bacanju kugle, gde će se odmeriti Armin Sinančević i Asmir Kolašinac, uz inostrane goste, a takmičenje će zatvoriti sprint na 60 metara za muškarce i žene.

Zbog pandemije korona virusa publike neće biti na tribinama, ali je obezbeđen TV prenos na RTS 2, kao i putem Jutjub kanala Telegrafa.

Pogledajte i čitavu satnicu šestog Serbian opena:

Startna lista, Serbia open miting Foto: SAS

Video: Lepo bi bilo u Beogradu završiti karijeru: Ivana Španovic o novoj sezoni, izazovima i ciljevima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA