≫ 

Najatraktivnije atletičarke koje će nastupiti na Serbian openu: Uz Ivanu Španović je još 13 lepotica

Od 17.30 na Banjici se održava šesti međunarodni Serbian open

  • 9
Najlepše atletičarke Foto: MN Press, Instagram/natalia_christofi

Srbija će u sredu od 17.30 biti domaćin velikog međunarodnog atletskog mitinga Serbian open, koji se održava po šesti put. Glavne zvezde mitinga biće svetski rekoreder u skoku s motkom, Armand Duplantis i najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, ali je na mitingu još pregršt velikih imena iz sveta atletike, poput Tijaga Braza, olimpijskog prvaka u skoku s motkom.

Publike nažalost neće biti zbog pandemije korona virusa, ali će zato biti obezbeđen TV prenos na RTS 2, kao i putem Jutjub kanala Telegrafa, a sve ćete moći da gledate uživo i na našem portalu.

Pored velikih svetskih imena, ovogodišnji Serbian open obeležiće i učešće velikog broja lepotica iz sveta atletike.

Posebno interesantna biće sprinterska disciplina na 60 metara, gde je nekoliko prelepih takmičarki, kao što su Milana Tirnanić, Tamara Vuletić, Kaja Debevc, Marija Gatu...

Takođe, posebnu pažnju izazvaće i Eden Finkelsten, koja je konkurentkinja Ivani Španović i Milici Gardašević u skoku udal, ali i po lepoti. Tu je takođe i Neja Filipić iz Slovenije.

Predstavnice na 60 metara s preponama su Natalija Kristofi, kovrdžava lepotica iz Grčke koja se takmiči na 60 metara s preponama, kao i Slovenka Anita Horvat.

Pogledajte i kada je satnica nastupa po disciplinama, a u skladu sa tim, nemojte propustiti i nastupe najatraktivnijih atletičarki koje će se takmičiti na Banjici:

Natalija Kristofi

Tamara Vuletić

Milana Tirnanić

Jasmin Sojers

Marija Gatu

Kaja Debevc

Anita Horvat

Joni Tomičić Prezelj

Neja Filipić

Ivana Španović

Milica Gardašević

Eden Finkelstein

Marija Vuković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA