≫ 

Jevrosimović: Hvala Ministarstvu i gradu Beogradu! Vesić: Sreća, ponos što imamo miting u ovo vreme

Veliki dan za atletiku u Srbiji, Beogradu

  • 0

Atletski miting "Serbian Open" u organizaciji Srpskog atletskog Saveza, nažalost bez prisustva ljubitelja "kraljice sportova", danas je svečano otvoren pa će neki od najboljih domaćih takmičara, nekolicina evropskih, ima tu i rekordera ozbiljnih - moći da izmere trenutnu formu, možda i da dobace do nekog rekorda.

Podsetimo da su glavne zvezde mitinga švedski rekorder u skoku s motkom Armand Duplantis i naša rekorderka u skoku udalj Ivana Španović.

Miting je uz reči dobrodošlice svima otvorio prvi čovek Saveza Veselin Jevrosimović.

- Dobar dan svima! Ispred Srpskog atletskog saveza želim da vas sve pozdravim i da vam poželim dobrodošlicu na šesti atletski dvoranski miting u Beogradu - bile su uvone reči prvog čoveka Srpskog atletskog Saveza Veselina Jevrosimovića.

- Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što večeras mogu da pozdravim predsednika Evropske atletske federacije Dobromira Karamarinova, kao i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića. Večeras će nastupiti veliki broj atletičara iz zemlje i celoga sveta. Gledaćemo evropske, svetske i olimpijske šampione, kao i svetske rekordere. Izuzetno se zahvaljumem gradu Beogradu, kao i Ministrarstvu za omladinu i sport za određena finansijska sredstva koja su nam donirali, i bez kojih ne bi mogli da održimo ovo takmičenje, kao i sponzorima: kompanijama "Folksvagen", "Red Bul", "Sava osiguranje" i "Komtrejd". Za današnje takmčenje vlada veliko interesovanje, međutim biće održano bez publike, a svi oni koji ste u dvorani, molim vas da ne skidate zaštitne maske. Hvala vam i uživajte u takmičenju - poručio je Jevrosimović.

Prisutnima se obratio i predsednik Evropske atletske federacije Dobromir Karamarinov, evo i šta je on rekao:

Reč je potom uzeo i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA