≫ 

Šok: Ivana Španović ne ide na Evropsko prvenstvo!

Podsetimo, ona se krajem januara vratila posle punih 16 meseci pauze

  • 23
Ivana Španović Foto: Dragutin Stojmenović

Prema pisanju "Sportskog žurnala", srpska šampionka u skoku u dalj, Ivana Španović, doživela je povredu na treningu i neće učestvovati na Evropskom prvenstvu u dvorani u Torunu sledeće nedelje (5-7. mart).

Podsetimo, ona se krajem januara vratila posle punih 16 meseci pauze i odmah se popela na podijum u Diseldorfu. Potom je imala odlične rezultate i usmerila sav fokus ka Evropskom prvenstvu, kao kruni zimske sezone.

Bila je odlična na Balkanskom prvenstvu u Istanbulu, pobedila je i na beogradskom mitingu, ali nažalost, u Torino po svemu sudeći neće putovati.

Što je najtužnije, Ivana je pre samo četiri dana rekla da je spremna za prvenstvo Evrope, pa se nadamo da će možda ipak doći do promene planova i brzog oporavka.

Crvena zvezda je emotivno istrošena posle odlične izvedbe protiv Milana, ali danas (17.30) izraziti favorit sa kvotom 1,25 na čistog keca, a čak 2,35 na kombinaciju 1&2-3. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Crvena zvezda – Proleter.

Video: Španović: Serbian open postaje miting svetske klase

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smrde

    28. februar 2021 | 11:05

    Ovakve vesti jedva docekaju ljudi koji ne mogu organski da smisle svoj zivot. Koliko zalosnog naroda, bolje radite na svom zivotu nego sto komentarisete nekoga kome niste ni do kolena.

  • real deal

    28. februar 2021 | 10:02

    Klasicna instagramusa,izgubila je “oko tigra”.Penzija pa do mile volje fensi treninzi sa deckom i brojanje lajkova!

  • Hirurg

    28. februar 2021 | 09:36

    Uopste nije lepotica😇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA