≫ 

"Još uvek sanjam da predstavljam Srbiju na OI u Tokiju": Jovančević se oporavio od povrede!

Strahinja Jovančević završio petonedeljne pripreme u Dubaiju

  • 0
Strahinja Jovančević

Foto: Nikola Tomić

Srpski atletičar, Strahinja Jovančević boravio je na pripremama u Dubaiju pet nedelja, zajedno sa našom najboljom atletičarkom Ivanom Španović. Pripreme su protekle kako je i planirano, povrede su iza njih. Oboje su orni i spremni za takmičenja i velike daljine.

S obzirom na to da se ispostavilo da je povreda Strahinje Jovančevića ozbiiljnije prirode, promena sredine mu je odlično došla za još brži oporavak.

- Sve je krenulo jako nestabilno sa treninzima na početku priprema, ali kako smo se približavali kraju video sam svetlo na kraju tunela i već sam počeo da ostvarujem dobre rezultate u nekim od parametrima.

- Ako sve bude ovako napredovalo uzlaznom putanjom već krajem maja mogu da očekujem svoja prva takmičenja. Sezonu ću planirati u hodu u skladu sa mojim rezultatima.

- Moj san i dalje sanjam, a to je da ove sezone u Tokiju na Olimpijskim igrama predstavljam Srbiju u skoku udalj. To je moja snaga za sezonu 2021.

Video: Rekli smo osvajaču evropske bronze u atletici da bira između Beograda i Glazgova, slatko se nasmejao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA