≫ 

Zlatni Italijan na 100 metara optužen za zanemarivanje deteta: "Još nas nije zvao od kako se vratio"

Marsel Džejkobs u problemu sa bivšom devojkom sa kojom je dobio sina Džeremija

  • 0
Marsel Džejkobs Foto: Tanjug / AP

Italijan, Marsel Džejkobs postao je olimpijski šampion u najpopularnijoj atletskoj disciplini na 100 metara u Tokiju. Pored toga, uspeo je da se izbori za zlatnu medalju i u štafeti sa svojim kolegama iz Italije, što je bila prvoklasna senzacija.

Međutim, u privatnom životu ovog momka očigledno ne cvetaju sve lale. Bivša devojka, Renata Erika sa kojom je dobio najstarijeg sina Džeremija ga je na Instagramu optužila da zanemaruje svoje dete.

- Za sve vas koji me stalno ispitujete da li je Džeremi na odmoru sa tatom Marselom, odgovor je - ne. Zapravo, još čekamo da nazove nakon što se vratio iz Tokija - ljuta je bila Renata Erika, koja je ranije objavila fotografije sina kako slavi očevo zlato.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Renata Erika (@iam_renata_erika)

- Ponosni smo na tvoj rezultat, ti si najbolji na svetu. Ovde je neko ko bi hteo opet da te zagrli. Nadam se da ćeš jednog dana to razmeti - napisala je Renata Erika na svom Instagram profilu.

Italijanski sprinter, koji je i sam imao problema sa ocem koji ga je napustio dok je bio beba, sada je u vezi sa Nikolom Dazom sa kojom je u međuvremenu dobio dvoje dece - Entonija koji ima dve godine i Megan koja ima jednu godinu.

Video: Panter o dolasku u Partizan posle Zvezde: Nadam se da mi navijači neće ništa reći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA