≫ 

Potpisan sponzorski ugovor: Comtrade pomaže organizaciju Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu

- Ovo je prvi u nizu ugovora koji će biti potpisani - najavljuje Veselin Jevrosimović

  • 0

Video: Jevrosimović: Svetsko atletsko prvenstvo u Beogradu će biti najbolje u istoriji

Svetsko atletsko prvenstvo koje se održava u Beogradu 2022. godine potpisalo je prvi sponzorski ugovor sa kompanijom Comtrade.

U prostorijama kompanije Comtrade održana je konferencija za novinare, gde je predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović najavio u narednim danima i nove sponzorske ugovore, kao i da će Svetsko prvenstvo u Beogradu biti najbolje prvenstvo ikada organizovano.

- Ovo je prva konferencija povodom potpisivanja prvog sponzorskog ugovora sa Svetskim prvenstvom koje se održava u Beogradu u martu 2022. godine. Ovo je prvi u nizu ugovora koji potpisujemo. Uveren sam da će ovo biti najbolje Svetsko prvenstvo ikada organizovano, a o organizaciji će vam više reći Slobodan Branković - rekao je Veselin Jevrosimović, koji je zatim dao reč direktoru Srpskog atletskog saveza, koji je u ulozi predsednika lokalnog organizacionog komiteta za Svetsko prvenstvo.

Potpisivanje ugovora između Comtrade i Sas Veselin Jevrosimović; Foto: Nikola Tomić

- Hvala puno predsedniče na velikoj pomoći, voleo bih da ovo bude početak ulaganja u atletiku, poput kompanije Comtrade. To ide na dobro već godinama, a organizacija Svetskog prvenstva je kruna naše zajedničke saradnje. Svetsko prvenstvo u atletici je najveći sportski događaj u istoriji srpskog naroda, ne treba da vam pričam koliko to znači za srpski sport, za državu i za region. Srbija je najmanja zemlja koja je dobila organizaciju Svetskog prvenstva ikada. Ima razloga za to, a to je pre svega mukotrpan rad, organizacija konferencija, konvencija, balkanskih i evropskih prventava... - rekao je Branković, koji je imao posebnu poruku za predstavnike medija.

Potpisivanje ugovora između Comtrade i Sas Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković; Foto: Nikola Tomić

- Zamolio bih sve vas i vaše kolege da shvate da nam je vrlo važna vaša pomoć. Ništa nam manje ne znači vaša pomoć, potrebno nam je da svaki stanovnik Srbije i da svako dete saznaju da se u Beogradu organizuje Svetsko prvenstvo, kao i da kada dobijete izveštaj naše PR službe nađete način da ga objavite. Važno je da nas podržite, kao i do sada, ali bih voleo da to bude na još većem nivou, da to što promovišemo uvek bude tu, jer je važno za atletski sport. Verujem da ćemo se češće viđati u narednim danima - poručio je Slobodan Branković

Direktor preduzeća "Beograd 22", Predrag Momirović najavio je uskoro dolazak delegacije Svetske atletske federacije u Srbiju i uveren je da će biti impresionirani onime što će videti kada je u pitanju organizacija Svetskog prvenstva u Beogradu.

Potpisivanje ugovora između Comtrade i Sas Predrag Momirović; Foto: Nikola Tomić

- Izrazio bih zadovoljstvo što šest meseci pre prvenstva potpisujemo prvi sponzorski ugovor, kao i što se to dešava pred naš važan događaj, a to je poseta Svetske atletske federacije, gde ćemo ugostiti 30 menadžera iz svetske atletike, gde će oni da izvrše evaluaciju šta smo sve uradili i koji su nam dalji koraci. Mi se sigurno nećemo postideti onim što smo uradili, očekujem da ih impresioniramo. Nadam se da ćete imati prilike da objavite izveštaje kada čujete kakve su njihove impresije vezane za tu posetu - rekao je Momirović.

Upravo su Momirović i direktor marketinga kompanije Comtrade, Ljubomir Ristić, potpisali ugovor.

Potpisivanje ugovora između Comtrade i Sas Ljubomir Ristić i Predrag Momirović Foto: Nikola Tomić

- Kompanija Comtrade podržava srpsku atletiku već više od jedne decenije. Od najvećih takmičenja do škola atletike, uvek smo bili tu za „kraljicu sportova“, pa naša podrška ovom Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu dolazi kao prirodan nastavak saradnje. U godini u kojoj kompanija Comtrade obeležava 30 godina svog veoma uspešnog razvoja, nastavljamo da negujemo sportski duh i vrednosti, i da podržavamo one koji ih dele sa nama - rekao je gospodin Ristić.

Strahinja Jovančević, osvajač bronze na Evropskom dvoranskom atletskom prvenstvu ističe da je ponosan što će biti u prilici da se takmiči pred svojim navijačima, u svojoj zemlji, svom gradu i svom kraju.

Potpisivanje ugovora između Comtrade i Sas Strahinja Jovanović; Foto: Nikola Tomić

- Cela ova priča mi se čini kao kada David stoji ispred Golijata, glomazna je priča, ali nije nepobediva. Velika je stvar je za nas atletičare da možemo da se takmičimo u našoj zemlji za SP, a meni lično dodatno znači jer je Svetsko prvenstvo u mom kraju. Ja se spremam za prvenstvo, imao sam jednu operaciju koju sam uz pomoć SAS uspeo da izdejstvujem, spremam se za Svetsko prvenstvo koje je za nas najvažnije takmičenje. Hvala svim medijima, stvarno bih ponovio da je bitno da se atletika što više promoviše - rekao je Jovančević.

Na kraju same konferencije direktor marketinga kompanije Comtrade i Predrag Momirović potpisali ugovor o sponzorstvu, nakon čega je usledilo fotografisanje učesnika konferencije i prigodan koktel.

Video: Comtrade pomaže organizaciju Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu: Potpisan sponzorski ugovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA