Ovako će izgledati karta za Svetsko atletsko dvoransko prvenstvo u atletici u Beogradu

Srbija će kroz manje od četiri meseca biti organizator velikog događaja

  • 0
Otvaranje atletske staze, Atletska dvorana

Foto: Milena Đorđević

Beograd od danas može da se pohvali da je bogatiji za još jedan atletski objekat. Pokraj Atletske dvorane koja se nalazi u Bajfordovoj šumi na Banjici nikao je trenažni stadion, koji će omogućiti atletičarima da treniraju na jednom mestu tokom čitave godine.

Otvaranju ovog zdanja prisustvovali su predsednik Atletskog saveza Srbije, gospodin Veselin Jevrosimović zajedno sa najvišim zvaničnicima Ministarstva omladine i sporta, među kojima je bio i Vanja Udovičić, te čelnicima svetske i evropske atletike - Sebastijanom Kouom i Dobromirom Karamarinovim i 22 člana ABAF-a.

Nakon svečanog dela i otvaranja ovog zdanja, kojim su bili oduševljeni svi prisutni, bilo je mogućnosti i da se prodiskutuje o velikom događaju koji će se narednog marta održati u glavnom gradu Srbije.

Beograd će biti domaćin Svetskog atletskog dvoranskog prvenstva od 18. do 20. marta 2022. godine, a tim povodom predstavljeno je i kako će izgledati karte za ovaj događaj koji će se održati u Štark Areni, a koji će privući sam krem svetske atletike u Srbiju.

Uz osmehe na licima, kartu su u ruci držali najviši čelnici izrazivši nadu da će nadmetanje ispuniti sva očekivanja.

Video: Pomoći ćemo Vilagoš da u rodnom gradu ima sve uslove: Udovičić najavljuje nove projekte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA