≫ 

"Malo koja zemlja u Evropi ovo ima": Slobodan Branković oduševljen atletskim kompleksom na Banjici

Novi kopredsednik Balkanske atletske federacije ponosan je posle otvaranja trenažnog atletskog stadiona

  • 1

Generalni direktor Srpskog atletskog saveza, Slobodan Branković, koji je od danas i novi kopredsednik Balkanske atletske federacije, istakao je da je ponosan na izgrađeni trenažni atletski stadion na Banjici i smatra da će to doneti još bolje rezultate naših takmičara u budućnosti.

- Za mene kao nekoga ko je bivši vrhunski atletičar, ovo su pomešane emocije. Izuzetno sam zadovoljan i srećan što je srpska atletika pored ove atletske dvorane, koja je naš krov nad glavom, dobila i ovaj trenažni stadion, da atletičari kada bude lepo vreme ne moraju da koriste usluge atletske dvorane. Ovo malo koja federacija u Evropi ima i mislim da će rezultati koje će naša zemlja imati u budućnosti biti mnogo bolji.

On veruje da će srpski atletičari pokazati kvalitet na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

- Svetsko prvenstvo je skup najkvalitetnijih atletičara sveta. Naši atletičari će imati svoje šanse, pre svega mislim na Ivanu Španović i Armina Sinančevića. Voleo bih i da iskusni Asmir Kolašinac, Lazar Anić, Milica Gardašević, Elzan Bibić, Strahinja Jovančević... naprave iznenađenje, da se prvo plasiraju u finale, a onda i da se bore za medalje. Imamo kvalitet i verujem da ćemo biti zadovoljni posle Svetskog prvenstva - zaključio je Branković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA