≫ 

Zvezdin atletski spektakl za kraj 2021. godine

Crveno-beli 12. put zvanično oganizuju ovaj miting

  • 0

Najpoznatiji atletski miting u Srbiji – ”Novogodišnji miting Crvene zvezde” održaće se kao po tradiciji u poslednjoj nedelji u godini 26. decembra, a organizatori su pripremili brojna iznenađenja, među kojima su memorijalne trke posvećene legendama kluba.

Više od dve decenije, a zvanično 12. put AK Crvena zvezda će okupiti najbolje atletičare u svim uzrasnim kategorijama poslednjeg vikenda u godini, a to će u ovom slučaju biti 26. decembar.

Tradicija kaže da je ovaj miting ”odskočna daska” za uspešnu sezonu, ali i godinu jer svi koji su imali dobre nastupe na ovom takmičenju pokazalo se da su imali fantastične sezone. Sa druge strane predstavlja odličan test šta još treba da se promeni i na čemu da se poradi kako bi se spremno dočekao zvanični start sezone.

- Atletičari su navikli da naše takmičenje bude subotom, ali s obzirom da tada, 25. decembar, pada katolički Božić, želeli smo da ispoštujemo sve koji slave i da budu sa svojim porodicama. Zbog toga smo ove godine takmičenje zakazali za nedelju. Porodica je jako važan deo društva, nama kao Crvenoj zvezdi je jako bitno da se deca kod nas, bilo naša klupska ili ona koja dolaze na naša takmičenja, osećao kao u svojoj kući, da im bude ugodno i lepo, kako njima tako i njihovim roditeljima. Zato se trudimo da vodimo računa o najsitnijim detaljima kako bi svi bili srećni i zadovoljni, a to je i jedan od motiva našeg takmičenja - rekao je generalni sekretar Zvezde Mladen Gajić za Atlex.

Kao i svake godine očekuje se da će gotovo svi najbolji atletičari Srbije učestvovati na ovom takmičenju što će biti odličan prilika za one najmlađe da se okušaju u takmičenju sa njima, ali i da se podruže. Oni će takođe takmičiti i sigurno će im biti velika motivacija što će se gotovo u isto vreme zagrevati sa atletičarima kakvi su Armin Sinančević, Asmir Kolašinac, Milana Tirnanić, Aleksa i Boško Kijanović, Sara i Anja Lukić i mnogi drugi.

Takođe se očekuje da će miting dobiti internacionalni karakter jer su svoje učešće najavili atletičari iz Grčke, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore

Video: Atletska dvorana pre i posle rekonstrukcije: Veliki dan za srpsku atletiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA